Bowling (55 min. / 2-6 pers.)
vr, za, zo: € 28,50
Grab your balls, it's time to play bowling. Een perfecte stukje vermaek voor jong en oud... Wie gooit de meeste strikes? Onze bowlingarea heeft 8 professionele banen en is dé oplossing voor die regenachtige zomer of die koude winter. Kortom, altijd tijd voor bowling!

vr, za, zo: € 28,50 Online reserveren

Shuffleboard (30 of 55 min. /2-8 pers.)
wo, do: € 7,00 / 12,50
vr, za, zo: € 8,00 / 15,00
Nieuw in Nederland en wereldberoemd daarbuiten. De combinatie van curling, bowling en jeu d' boules op een speltafel van 4 meter lang. Wie legt het meeste gevoel in het spel en wint? Leuk voor jong en oud!

wo, do: € 7,00 / 12,50 vr, za, zo: € 8,00 / 15,00 Online reserveren

Indoor Jeu d' Boules (55 min. / 2-6 pers.)
wo, do: € 17,50
vr, za, zo: € 20,00
Het spel dat iedereen kent van de camping, maar heb je het al eens binnen gespeeld? Bij de Vermaekerij hebben we 2 banen midden in ons sfeervolle restaurant. Wie heeft 'balls of steel' en speelt dit spel het beste?

wo, do: € 17,50 vr, za, zo: € 20,00 Online reserveren

Nozems on Tour (2,5 uur / v.a. 4 pers.)
Reserveren verplicht!
p.p: € 32,50

De wind door je haren en lekker erop uit met onze vintage elektrische nozembikes. Uniek in Nederland en met een uitgestippelde route maak je een prachtige rit door de omgeving in Noord-Limburg. Ervaar de seventies en go with the flow...

Let op, Nozems on Tour kent een minimale leeftijd van 16 jaar.

Reserveren verplicht! p.p: € 32,50 Reserveren via e-mail

VR Escape Room (1 uur / v.a. 4 pers.)
Reserveren verplicht!
p.p: € 27,50

Altijd al willen vechten met een draak of reizen door de tijd? In onze VR Escaperoom is het mogelijk! Ervaar een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor je je in een compleet andere wereld waant. Wij verrassen jullie met een unieke ervaring waar iedereen nog lang over napraat. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt voor een unieke ervaring waarbij werelden zich letterlijk voor je openen.

Keuze uit meerdere escape rooms.

Reserveren verplicht! p.p: € 27,50 Reserveren via VR Boxx

High Beer (v.a. 4 pers.)
Reserveren verplicht!
p.p: € 22,50
Vrienden (of collega's), veel plezier en een high beer. Beter zal een avondje niet worden. Proost op het leven en elkaar! Proef verschillende door onze smaekbazen uitgezochte speciaalbieren met bijpassende gerechtjes. En heb je na de high beer de smaak te pakken? Kies dan nog een extra biertje uit onze enorme eyecatcher en combineer dit met onze lekkere borrelkaart. Wat denk je van nacho's van de smaekbaes of een portie loaded fries? Nomnomnom...

De High beer is uiteraard 18+

Reserveren verplicht! p.p: € 22,50 Online reserveren