Smaek

Onze smaekbazen maken graag een lekkere lunch of een heerlijk diner voor je klaar. Of je nu met 2 of meer personen bent, wij hebben altijd wat lekkers te bieden.
A la carte: Lunch (tot 10 personen) Bekijk de kaart
RESERVEREN GEWENST
Nacalculatie

Onze smaekbazen maken graag een heerlijke lunch voor je klaar. Of je nu met 2 personen of meer bent, wij hebben voor ieder wat wils.

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveer dan vooraf een tafel via onze website.

Arrangement is geheel op nacalculatie

RESERVEREN GEWENST Nacalculatie Online reserveren

Lunch proeverij (tot 10 personen)
reserveren gewenst
€ 15,50 p.p.

Keuzestress omdat er zoveel lekkers op de kaart staat? Met de lunch proeverij kan je genieten van niet 1, niet 2 maar 3 gerechten van onze lunchkaart. De lunchproeverij bestaat uit:

  • Klein soepje naar keuze
  • Focaccia carpaccio
  • Mini brioche beenham

Exclusief genuttigde dranken

reserveren gewenst € 15,50 p.p. Reserveren via e-mail

Lunch verwenplank (tot 10 personen)
reserveren gewenst
€ 18,75 p.p.

Op zoek naar een sharing lunch waarbij je verschillende gerechten kunt proeven? Dan is de Verwenplank iets voor jullie! De verwenplank bestaat uit de volgende gerechten en is vanaf 2 personen te bestellen:

  • Salade krokante kip
  • Mini brioche beenham
  • Rendang kroketjes
  • Focaccia tonijnsalade
  • Soepje naar keuze

Exclusief genuttigde dranken

reserveren gewenst € 18,75 p.p. Reserveren via e-mail

A la carte: Dineren (tot 10 personen) Bekijk de kaart Kidskaart
RESERVEREN GEWENST
Nacalculatie

Met maar liefst 40 gerechten hebben onze smaekbazen zichzelf overtroffen; een menukaart met voor ieder wat wils. Van échte Italiaanse pizza’s uit een authentieke steenoven, overheerlijk streetfood rechtstreeks van onze Big Green Egg tot aan vers gerolde sushi en andere Aziatische gerechten.

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveer dan vooraf een tafel via onze website.

Arrangement is geheel op nacalculatie

RESERVEREN GEWENST Nacalculatie Online reserveren

5-gangen keuzemenu (tot 10 personen) Bekijk de kaart
reserveren gewenst
€42,50 p.p.

Stel samen jouw ideale menu samen middels het 5-gangen keuzemenu. Samen met jouw tafelgenoten geniet je van een starter, soep, pizza, grillgerecht en dessert naar keuze. Iedereen ontvangt bij aankomst een overzicht van de gerechten die per ronde bestelt kunnen worden. Uit deze gerechten maak je vervolgens jouw keuze en dan is het alleen nog maar een kwestie van genieten!

Het 5-gangen keuzemenu is alleen per tafel te bestellen!

reserveren gewenst €42,50 p.p. Reserveren via e-mail

Borrelen Bekijk de kaart
RESERVEREN GEWENST
Nacalculatie
Lekker borrelen met je vrienden, familie of collega's of nog even chillen na een heerlijk diner? Kom gezellig borrelen in ons sfeervolle cafégedeelte met maar liefst 150 speciaalbieren.

RESERVEREN GEWENST Nacalculatie Online reserveren

High beer (v.a. 4 personen)
reserveren verplicht!
€24,95 p.p.

Vrienden (of collega's), veel plezier en een high beer. Beter zal een avondje niet worden. Proost op het leven en elkaar! Proef verschillende door onze smaekbazen uitgezochte speciaalbieren met bijpassende gerechtjes. En heb je na de high beer de smaak te pakken? Kies dan nog een extra biertje uit onze enorme eyecatcher en combineer dit met onze lekkere borrelkaart. Wat denk je van nacho's van de smaekbaes of een portie loaded fries?

Nomnomnom... De High beer is uiteraard 18+

reserveren verplicht! €24,95 p.p. Reserveren via e-mail

Smaek voor groepen

Ben je met 10 personen of meer? Uiteraard hebben we hier ook smaekelijke mogelijkheden voor. Bekijk de mogelijkheden via onze groepspagina.

Vanaf 1 april is de Zoetfabriek weer geopend!

Tijdens de wintermaanden zijn er allerlei zoetigheden te verkrijgen in de Zoetfabriek. Wat dacht je van ambachtelijke bonbons, ideaal om cadeau te geven! Of pindarotsjes, chocoladerepen en natuurlijk chocoladeletters voor Sinterklaas. 

Van april t/m oktober kun je in de Zoetfabriek gezellig een ijsje eten. Of misschien een complete coupe? We hebben voor ieder wat lekkers en een groot buitenterras om het op te smullen. Voor de kleinsten is er binnen een speelhoek ingericht. Wel zo lekker voor de papa's en mama's; die kunnen dan een extra drankje nuttigen.   

Ijskaart

Heerlijke ijscoupes voor ieder wat wils.