Diner: 4-5-6 gangen keuzemenu (tot 10 personen) Bekijk de kaart Kidskaart

Stel jouw ideale menu samen middels het 4-5-6 gangen keuzemenu.  Alle gerechten op onze kaart zijn iets kleiner dan gebruikelijk zodat je nét iets meer kunt proeven.

- 4-gangen keuzemenu: 1x starter, 1x soup, 1x main en 1x afterparty* - 37.50 p.p.
- 5-gangen keuzemenu: 2x starter, 1x soup, 1x main en 1x afterparty* - 45.50 p.p. 
- 6-gangen keuzemenu: 2x starter, 1x soup, 1x main en 1x afterparty. De 6e gang is een wisselend tussengerechtje van de smaekbazen.* - 54.50 p.p.

*Bij alle keuzemenu's zijn focaccia met dips en frietjes 'on the side' inbegrepen. Het 4-5-6 gangen keuzemenu is alleen per tafel te bestellen.

Iedereen ontvangt bij aankomst een overzicht van de gerechten die per ronde bestelt kunnen worden. Uit deze gerechten maak je vervolgens jouw keuze en dan is het alleen nog maar een kwestie van genieten!

Reserveren via e-mail

Diner - Menukaart (tot 10 personen) Bekijk de kaart Kidskaart

Onze smaekbazen hebben een overheerlijke menukaart samengesteld met voor ieder wat wils. Wij serveren wat kleinere gerechten waarmee je lekker kunt combineren en eventueel kunt sharen met je tafelgenoten.

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveer dan vooraf een tafel via onze website.

Online reserveren

Lunch - Lunchkaart (tot 10 personen) Bekijk de kaart

Onze smaekbazen maken graag een heerlijke lunch voor je klaar. Of je nu met 2 personen of meer bent, wij hebben voor ieder wat wils.

Wil je zeker zijn van een plekje in ons restaurant? Reserveer dan vooraf een tafel via onze website.

Online reserveren

Dinerconcept Restaurant De Vermaekerij

Om jullie extra te laten genieten, serveren we kleinere gerechtjes die een halve portie zijn van een normaal gerecht. Zo kun je twee keer zoveel lekkers kiezen dan dat je gewend bent.

Avondvullend tafelen?
We adviseren ons 5-gangen keuzemenu. Je kiest zelf wat jij het lekkerste vindt. En hou je van verrassingen? Kies dan ons 6-gangen keuzemenu en onze Smaekbazen voegen een verrassingsgerecht voor jullie toe.

Lekker eten, maar niet avondvullend tafelen?
 Kies dan simpelweg het allerlekkerste op onze kaart eruit (a la carte) en laat je in 1, 2 of 3 rondes verrassen. Deze optie is ook zeer geschikt voor gezelschappen met jonge kinderen. 

Smaek voor groepen vanaf 10 personen

Ben je met 10 personen of meer? Uiteraard hebben we hier ook smaekelijke mogelijkheden voor. Bekijk de mogelijkheden via onze groepspagina.

Smaek voor groepen

Van mei t/m oktober kun je in de Zoetfabriek gezellig een ijsje eten.  We hebben voor ieder wat lekkers en een groot buitenterras om het op te smullen. Voor de kleinsten is er binnen een speelhoek ingericht. Wel zo lekker voor de papa's en mama's; die kunnen dan een extra drankje nuttigen.